De Rompomplop

Zeg ken jij de Rompomplop met zijn uitpuilende ogen?
Weet je wat hij heel goed kan?
Zwemmen op het droge.

In dit boek gaat hij iets nieuws leren en dat is lastig zat.
Want nieuwe dingen zijn best moeilijk,
dat heb jij vast ook wel eens gehad.

De Rompomplop zet door en oefent alles honderd keer.
Ook al kan hij het nog niet zo goed,
hij probeert het toch steeds weer.

Nieuwe dingen proberen dat is lastig, maar ook heel erg top.
En als je heel goed je best doet,
kan je misschien wel winnen, Rompomplop?

Prijs:14,95
Verzendkosten:4,95
Verkrijgbaar vanaf:10-05-2023
Auteur:Esther Klijn
Illustraties:Myke Klijn
Uitgeverij Klare Taal
ISBN:9789083243979

Recensies

We zijn benieuwd wat jij van dit boek vindt. Vul je naam en mailadres in en geef je review. Goed om te weten: door je review te plaatsen, geef je ons toestemming deze ook te delen op social media.


 • Maaike Blomsma

  Zeg ken jij de Rompomplop al? Dit prachtige boek van Esther Klijn en Myke Klijn gaat over een grappig mannetje die mee wil doen aan een wedstrijd. wij zitten nu midden in het thema sport en omdat wij als school veel werken aan mindset, sloot dit boek perfect aan.
  In dit boek staat het thema "iets nieuws leren" centraal. Het gaat over doorzetten, oefenen en proberen. ook gaat het over winnen en verliezen en dat je niet altijd wint.

  Het boek is op rijm en lees daarom erg fijn weg. De platen zijn een combinatie zijn een combinatie van foto en tekeningen.

  Mijn klas en ik vonden het een erg leuk boek!


 • Chahida

  Hallo Ester, Ik wil graag mijn ervaring delen. Ik heb je ontmoet bij het eerste boekenbal waar je je boek presenteerde. Ik vond het superleuk maar aangezien al mijn kleinkinderen duits zijn moest ik het navragen. Uiteindelijk heb ik het boek bij Jantje zag eens pruimen hangen gekocht ( ook een ervaring hoor) en deze week eindelijk in Duitsland kunnen brengen. Wat een succes. Mijn kleinzoon van bijna 5 vindt het geweldig. Ik denk dat ik het iedere dag wel 5 keer heb moeten voorlezen. Uit bed, voor het eten , na het eten en zo de hele dag door. Ik heb het voor hem ingesproken zodat hij het boek kan meebladeren als hij zelf wil lezen . Kan natuurlijk nog niet maar hij weet precies welk deel van het verhaal bij wel plaatje hoort. Zelfs mijn Duitse schoonzoon heeft het zijn kinderen voorgelezen en was heel erg enthousiast. Ik vond het boek zelf ook gelijk leuk maar het was zo mooi om te zien hoe een 4 jarige dan reageert. Ik ben blij met de aankoop en wil je graag even laten weten dat we er van genoten hebben en nog zullen genieten. Ook de tekeningen zijn onder de loep genomen, en zelfs door mijn duitse kleinkinderen herkend. Ze konden er niet genoeg van krijgen. Ik wilde dit graag aan je laten weten. Dank je wel dat jullie zo mooi boek gemaakt hebben Groeten Chahida